Освежи цвета с нова цветопробна система

Заменете вашата настояща с нова цветопробна система

Сега можете да отпечатвате перфектните цветни проби!

Искате да намалите фирмените разходи за цветни проби, изготвяни само за вътрешни цели? Необходимо ви е да контролирате цветовете и да следите история им за всяко едно цветно печатащо устройство? Писнало ви е да калибрирате периодично вашата цветопробна система?

Цветопробните системи и принтерите в нашето портфолио притежават впечатляващи спецификации, възможности за калибриране на устройството тогава, когато имате нужда, използване на виртуални цветни проби с калибриран монитор, както и възможност за промяна на цветоотделките.

Освежете цветовете във вашето печатно производство с нова цветопробна система! 

Гледай видео запис демонстрация на софтуера
Поискай изработка на сертифицирана проба
Поискай оферта за цветопробна система

ЦВЕТОПРОБНА СИСТЕМА ОТ ГЕД

Софтуерът за цветни проби CGS ORIS Color Tuner // Web позволява създаването на точни и постоянни сертифицирани проби и контрол на цветовете за създаване на качествени резултати. Чрез платформата могат да се правят цветни проби както в разпечатан вид, така и на монитор. Той дава възможност на потребителите да следят и контролират заданията за печат от всяка точка на света чрез Интернет. С него калибрирате принтера само тогава, когато имате нужда - когато полученият резултат вече не ви удовлетворява. Платформата има множество възможности за надграждане като добавяне на скала за сертифициране на цветната проба, пачове с използваните спот цветове в дизайна, както и промяна на цветоотделките в последния момент.

Epson SureColor SC-Px000 Violet Spectro са профсеионални принтери с вграден спектрофотометър и виолетово мастило за печат на сертифицирани цветни проби с покритие на 98% от скалата на PANTONE. С тях можете да печатате лесно и да сертифицирате цветни проби по стандартите на FOGRA и други организации. Принтерите Epson позволяват отпечатването на файлове с възможно най-точно цветопредаване за създаване на макети и мостри, както и за проверка на точните цветовете във файла. Те дават възможност за валидиране на съдържанието във файловете за печат чрез технически разпечатки на леки медии или прозрачни филми, които могат да се наложат един върху друг.

Специални предложения за нова цветопробна система


  • 12% отстъпка от цената за софтуер (без принтер) Small/Medium/Large лиценз
  • 16% отстъпка от цената за принтер 17" и софтуер Small лиценз 
  • 18% отстъпка от цената за принтер 24" и софтуер Medium лиценз
  • 20% отстъпка от цената за принтер 42" и софтуер Large лиценз  

Бонус: 2 бр. ролки цветопробна хартия ORIS PearlProof Universal 200gsm  

  ! Отстъпките се прилагат единствено при връщане на донгъл за конкуретна цветопробна система !

Всички пакети включват:

*модул за сертифициране на проби и печат *работна станция и монитор *покритие на софтуера за 1 година *гаранция на принтера за 1 година *инсталация и първоначално обучение  

! Промоцията е валидна до 31.07.2019 г. !


Софтуер за сертифицирани цветни проби

CGS ORIS Color Tuner позволява създаването на проби на монитор и отпечатани цветни проби, сертифицирани по еднакви стандарти в едно решение. Независим е от операционната система, необходим е само браузър, което позволява лесна работа дори от разстояние, позволявайки ви постоянен контрол на цветовете.

Cофтуерът дава възможност за качествен контрол на цвета с възможност на включване на спот цветове в скалата за измерване и верифициране. С него могат да се оптимизират цветовете по Pantone и други спот цветове за коректното им възпроизвеждане.

Color Tuner поддържа всички актуални модели цветопробни принтери Epson, както и други марки. Позволява контрол на цвета не само на принтери, но и на всички типове печатни машини. Той поддържа всички актуални модели спектрофотометри, както и на работа с различни видове медии без необходимост от периодична рекалибрация.

Виж Софтуер за сертифицирани проби

Принтер за сертифицирани цветни проби

Серията Epson SureColor SC-Px000 е оборудвана с известната печатна глава Epson Thin Film MicroPiezo, която има максимална резолюция на печат от 2880х1440 dpi. Главата има специално покритите, което я запазва от замърсяване, както и система за автоматично следене на нейното състояние за постоянство на печата.

Принтерът има иновативна вградена матрица за точно цветопредаване на цветовете от RGB към цветовото пространство на принтера, позволявайки постигането на печат, който отговаря на това, което виждате на сертифициран монитор.

Серията Epson SureColor SC-Px000 дава неповторимо качество на печат с превъзходен цвят, както и ненадминат черно бял печат. Вграденият спектрофотометър дава допълнителни възможности за автоматично калибриране и създаване на качествени сертифицирани проби, за постигане на завладяващи резултати.

Цветопробната система в нашето портфолио ви позволява да създадете непрекъснат процес за създаване на предвидими цветове за печат. С нея можете да спестите време и ресурси, като оптимизирате напълно вашите резултати.

Като цяло за софтуера едва ли може да се каже твърде много, той просто си върши работата безпроблемно, откакто го ползваме. Допада ми това, че е достатъчно опростен като интерфейс и настройки и не затруднява операторите при ежедневните задачи. Най-големия плюс, който отчитам след смяната на стария ни софтуер е, че позволява Dual pass печат при резолюцията, която ползваме. Това определено ни спести много време, а както всички знаем точно това не достига никога в една печатница. Факта, че софтуера изисква прекалибриране на принтера само когато то наистина е нужно, а не според твърдо зададен график също ни спести допълнителни разходи.

 Ивелин Добрев - МУЛТИПРИНТ ООД


Преди година инсталирахме CGS ORIS Color Tuner // Web след доста години работа с цветопробна система от друг производител. Доволни сме от смяната по ред причини: отпадна губещата много време ежеседмична калибрация, софтуерът е бърз, доста гъвкав и интуитивен, добре се справя с цветовете по Pantone, медиите са от същия производител (за някои има готови профили). Създаването на профили за други медии е автоматично при наличие на вграден спектрофотометър. ORIS много добре отговаря на нуждите на фирмата ни, която има разнообразно портфолио - офсетов печат, флексо печат, сито печат, дигитален и др.  

 Виталий Алексиев - ДЕМАКС АД

Винаги до Вас при нужда

С вече над 25 години опит в полиграфията се стремим да бъдем надежден доставчик с добро качество и винаги да бъдем директни и честни с клиента. Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителите и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно.

gears

graph

Добрият избор за Ваш партньор!

Гед е доверен и модерен партньор с богат опит в предпечата и печата. Наша основна цел е чрез работата и усилията ни, да се грижим и развиваме нашите служители и да спомагаме за изграждането на добра бизнес среда. Затова винаги ще се отнесем с разбиране към вас и вашия бизнес. Ние сме тук и винаги можете да ни намерите! 

Управлявайте ефективно цветовете си с нова цветопробна система

Може би процесът ви върви добре и не искате да го размествате? Или информацията е прекалено много и не сте сигурни как точно ще интегрирате нова цветопробна система? Не се притеснявайте!

Нашите опитни колеги ще бъдат до вас, когато имате нужда. Те ще се погрижат да направят внедряването на системата максимално лесно, давайки ви възможност да подобрите контрола и управлението на цветовете във вашия производствен процес.

Освежете цветовете във вашето печатно производство с нова цветорпобна система!

Защо да чакате? Убедете се сами в преимуществата на новата цветопробна система!