Тествай безплатно термални офсетови пластини 

Търсите начини да постигнете стабилност на печата? Искате да подобрите производството си и едновременно с това да работите с доверен партньор? 

Новите поколения термални пластини притежават впечатляващи спецификации, изключително висока резолюция, висока тиражоустойчивост и добра химическа устойчивост. 

Тествайте сега термалните пластини в портфолиото на Гед за една или повече ваши поръчки, напълно безплатно!

Поискай тест на пластини

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТЕСТ НА ПЛАСТИНИ ОТ ГЕД

Термалните пластини с марка Kodak са създадени, за да имате възможност да се отличите от конкуренцията. Тези пластини осигуряват изключително висока разделителна способност, чист процес при експонация, постоянство, производителност, гъвкавост, с цел да се приспособяват към различни печатни условия и тиражи. Пластините Kodak осигуряват изключителни резултати, както на етап предпечат, така и при печат, комбинирайки висока скорост при експонация и устойчивост при печат.

С термалните пластини в нашето портфолио можете да намалите количеството брак в производството, поради наличието на надеждна и стабилна експонация. Те ви позволяват да правите по-бързи настройки на вашите машини, осигурявайки непрекъснат и последователен процес. Ретиражи на поръчки? Няма проблем! Можете лесно да повтаряте една и съща поръчка във времето с напълно еднакви резултати!

Термални пластини за различни тиражи

Пластините са характерни със своето качество, бързо влизане в тираж, ниска или нулева консумация на химия и много нисък разход на медия и мастила за настройки. Те комбинират висока скорост при експонация и устойчивост при печат, позволявайки ви да постигнете изключителни резултати.

Термалните пластини в нашето портфолио могат да поемат както ниско до средно, така и високо натоварване. Според вашите нужди, можете да печатате комерсиални продукти, книги, вестници, етикети, опаковки и други.

Разполагаме със собствен склад и можем да договорим поддържането на буферни количества, които да обезпечат случаите на повишено потребление. Ние можем да осигурим непрекъснат процес, а вие да правите това, което умеете да правите най-добре - да печатате поръчките на вашите клиенти.  

Разгледай термални
Процесни пластини

Ново поколение безпроцесни пластини

Sonora е термална безпроцесна пластина, която елиминира изцяло етапите на проявяване и измиване. Технологията позволява пластината да се качи на печатната машина директно след експонация, гарантира качествен печат, бързо влизане в тираж и среда на работа свободна от химия. 

Пластините Sonora са негативни, не са аблативни и няма необходимост от инсталиране на система за почистване на разпрашена емулсия. Те предлагат чист, безопасен и последователен процес по експониране и печат.  

Можете да спестите всички разходи, свързани с проявяването, като химия, вода, ток, машина и поддръжка, без да жертвате качеството или да замърсявате печатната машина. Опазвайки околната среда, увеличавате социалната си отговорност. Можете да избегнете проверките за използване на химикали в производството. 

Независимо дали искате да тествате новото поколение безпроцесни пластини или искате да проверите продуктивността на вашата печатна машина с други печатни форми, ние ви предлагаме да направим тестове на качествени пластини за вашето производство. Ще ви предоставим безплатен комплект пластини, ще измерим резултатите и ще получите ясна и обективна оценка за тестовете.

“Изключително доволни сме от безпроцесните пластини Kodak Sonora XP и след няколко години работа единствено с тях мога да кажа, че те оправдават високите ни очаквания. Бърза, лесна и чиста експонация. 100% повтаряемост и стабилност на качеството.”  

 Веселин Крумов - MАГМА ПАК ЕООД


“С пластините предлагани на пазара от производителя Kodak, Мултипринт ООД работи повече от 10 години. Като пряк наследник на Electra Excel, започнахме да използваме Electra XD от момента на нейното представяне на пазара. В нея намерих това, от което съм имал нужда за да осигуря процесите в печатницата. Целта беше с една пластина да мога да осигуря нужното за ролен HEATSET печат с дълги тиражи и това за листовите ни печатни, офсетови машини, където тиражите са значително по къси. Electra XD успя да отговори на всичките ни изискваня. Пластината има добър контраст на изображението, осигурява добър водно-мастилен баланс. Пластината има много добра тиражоустойчивост без допълнително изпичане след проявяване, това ни осигури бърза подготовка и ни спести допълнителни разходи. В комбинация с проявителя 400 xLO намалява разходите за химия и удължава периодите за почистване на проявителната машина. Колкото и наивно да звучи това също не е маловажно в един непрекъснат и натоварен работен процес.”  

 Ивелин Добрев - МУЛТИПРИНТ ООД

Винаги до Вас при нужда

С вече над 25 години опит в полиграфията се стремим да бъдем надежден доставчик с добро качество и винаги да бъдем директни и честни с клиента. Нашите специалисти са обучени и сертифицирани от производителя и могат да осигурят поддръжка на вашите системи, така че да функционират максимално ефективно.

gears

graph

Добрият избор за Ваш партньор!

Гед е доверен и модерен партньор с богат опит в предпечата и печата. Наша основна цел е чрез работата и усилията ни, да се грижим и развиваме нашите служители и да спомагаме за изграждането на добра бизнес среда. Затова винаги ще се отнесем с разбиране към вас и вашия бизнес. Ние сме тук и винаги можете да ни намерите! 

Безплатен тест на термални офсетови пластини 

Може би процесът ви върви добре и не искате да го размествате? Или информацията е прекалено много и не знаете коя точно пластина да изберете? Не се притеснявайте!

Тестът на пластини от Гед е без ангажимент и е напълно безплатен! Нашите опитни колеги ще бъдат до вас, когато имате нужда. Те ще се погрижат да направят теста на пластини максимално лесен, давайки ви възможност да изпробвате нови пластини на вашите печатни машини за оптимизиране на производството. 

Защо да чакате? Убедете се сами в истината с безплатен тест!

Защо да отлагате издигането на вашето производство към следващо ниво? Ако търсите нови възможности за вашата печатница или просто искате да проверите продуктивността на вашата печатна машина с други печатни форми, безплатният тест на офсетови пластини от Гед е точно за Вас!

Поискай тест на пластини